Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Schildering polikliniek Academisch VU-ziekenhuis fysio- en ergotherapie.

 Schildering op panelen Afm. 33m x 2.40m. Ontwerp en uitvoering. Opgeleverd 1985.

Schildering op panelen, tweede deel. Afm. 18m x 2.40m. Ontwerp en uitvoering. Opgeleverd 1986.

Gevraagd werd: een speelse versiering die de plaats van de afdeling fysio- ergotherapie ten opzichte van de wachtruimte moet accentueren.
Er komen veel kinderen op deze afdeling. Ook komen er mensen in rolstoelen en op bedden. Daarom ben ik van verschillende ooghoogtes uitgegaan

 
Copyright © 2022 Maud Verbruggen
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren